Agencija LimanTeam, Novi Sad svojim klijentima pruža mogućnost da putem seminara i savetovanja poboljšaju svoje poslovanje koristeći se znanjem i iskustvom ekspertskih timova, sastavljenih od univerzitetskih profesora, advokata, pravnih, ekonomskih i finansijskih stručnjaka.

Naše saradnike pažljivo biramo po kriterijumima koji u obzir uzimaju isključivo stručnost, iskustvo, mogucnosti razumljivog i metodičnog prenošenja znanja i iskustva, komunikativnost i otvorenost za saradnju. Naš zadatak je da klijentima i polaznicima seminara i savetovanja omogućimo potpuni uvid u temu kao i mogućnost da tokom trajanja programa razjasne sve nejasnoće koje mogu imati u praksi.

Agencija za poslovno savetovanje LimanTeam, Novi Sad okuplla je posvećene profesionalce, sa sertifikatima Ovlašćenih internih revizora u javnom sektoru, izdatih od strane Ministarstva finansija Republike Srbije (Centralna jedinica za harmonizaciju), koji poseduju višegodišnje iskustvo u implementaciji i izvođenju interne revizije u javnom sektoru.

Na našim seminarima i treninzima uči se kroz aktivno učešće polaznika, odnosno kroz akciju koja predstavlja obučavanje polaznika u korišćenju praktičnih poslovnih alata, koji se odmah mogu koristiti u praksi na konkretnim projektima.

Predavači su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Republici Srbiji ili su priznati autoriteti u svojim oblastima. Osnova svega je da veštine, znanja i iskustva koja Vam prenosemo možete redovno koristiti u svakodnevnoj praksi. Na taj način stiče se praktično, savremeno i relevantno znanje.